030 - 75 121 30 | Gratis verzending vanaf 50 euro

SCHERPE

KWALITEIT

CERTIFICERING

Wij werken alleen samen met biologisch gecertificeerde bedrijven die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Alle bedrijven waar wij mee samenwerken staan onder toezicht van de onafhankelijke Nederlandse instantie 'Skal biocontrole'. Zo weten wij zeker dat onze producten 100% natuurlijk en 100% veilig zijn.

KWALITEITSONDERZOEKEN

Onze 100% natuurlijk vitaminepillen zijn ontwikkeld door een team van voedingsexperts. Alle grondstoffen zijn uitvoerig getest op voedingswaarden, kwaliteit en micro-organismen. Wij hanteren zeer strenge kwaliteitseisen en alleen de beste grondstoffen worden in onze producten verwerkt. Wij werken alleen samen met biologisch gecertificeerde bedrijven die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.
Alle grondstoffen die in onze producten verwerkt worden, zijn onderworpen aan een uitgebreid scala van laboratorium onderzoeken. Zo waarborgen wij de kwaliteit en voorkomen we dat er schadelijke stoffen in onze producten voorkomen.

Organoleptisch onderzoek

Organoleptisch onderzoek is onderzoek met de zintuigen, dus met behulp van menselijk proeven, ruiken, voelen, zien en horen. In een testlab dat gespecialiseerd is in de voedingsmiddelensector, worden onze grondstoffen getest op waarneembare producteigenschappen. Wij werken met een extern team van proevers dat binnen het testlab getraind is voor Organoleptisch onderzoek.

Microbiologisch onderzoek

Wij laten op alle grondstoffen die wij gebruiken onafhankelijk onderzoek verrichten naar micro-organismen (bacteriën, schimmels, gisten, virussen en parasieten) die bij de mens infecties kunnen veroorzaken. Wij volgen hierbij de regelementen van Verordening (EG) nr. 2073/2005 van de Europese Commissie inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen.

Fysisch-Chemisch onderzoek

Vanuit de wetgeving zijn er verschillende criteria opgesteld voor chemische verontreinigingen in levensmiddelen. Door middel van Fysisch-Chemisch onderzoek wordt er getest op alle mogelijke chemische verontreinigingen. Hoewel er volgens Europese standaard meer chemische stoffen in de grondstoffen mogen voorkomen, hanteren wij zeer strenge eisen. Onderzoek moet uitwijzen dat eventuele chemische waarden in onze grondstoffen verwaarloosbaar zijn (per kilo minder dan 0,0000004 gram).

Residuen van pesticiden

Wij accepteren alleen grondstoffen van leveranciers die geen gebruik maken van bestrijdingsmiddelen. In een laboratorium worden onze grondstoffen uitgebreid en nauwkeurig getest op reciduen van pesticiden. Wij gaan hierin verder dan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving; wij accepteren alleen grondstoffen waarin absoluut géén pesticiden worden aangetroffen.

Zware metalen

Voor de veiligheid en volksgezondheid, zijn er vanuit de Europese Commissie regelementen opgesteld als het gaat om zware metalen (Regelementen en amendementen van de Commissie (EG) nr. 1881/2006). Een onafhankelijk laboratorium analyseert alle grondstoffen die wij gebruiken op zware metalen, zoals Arseen, Cadmium, Lood en Kwik. Ook hierin hanteren wij zeer strenge eisen.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
×
×

Winkelmand