100% NATUURLIJKE

INGREDIËNTEN

In onze producten zitten 0% toevoegingen. Alle ingrediënten komen letterlijk uit de natuur. Benieuwd welke ingrediënten we gebruiken en wat de herkomst is? Bekijk ze hieronder!

Acai Bessen

Acai Bes

De açai bes groeit aan de açaipalm in Midden- en Zuid-Amerika. De donkerpaarse vrucht zit vol voedingsvezels, gezonde vetten en eiwitten. Deze vrucht is rijk aan  de vitamines A, E, C en mineralen als Calcium, IJzer en Kalium. Gezondheidsvoordelen: Verlaagt oxidatieve stress en ontsteking en bevordert de gezondheid van de hersenen.
Chia Zaad

Chia Zaad

Chia Zaad is afkomstig uit Centraal- en Zuid-Mexico en Guatemala. Dit kleine zaadje bevat een grote concentratie anti-oxidanten, eiwitten en omega-3-vetzuren. Gezondheidsvoordelen: Verlaagt de kans op botontkalking, goed voor hart- en bloedvaten en vertraagt het verouderingsproces.

Chlorella plant

Chlorella

Chlorella is een groene zoetwateralg die groeit in rivieren en meren in Zuidoost-Azië. De groene kleur komt van de voedzame stof ‘Chlorofyl’, wat op mensen een ontgiftende en leverbeschermende werking heeft. Chlorella bevat als één van de weinige superfoods alle vitamines uit het B-complex.

Hennepzaad

Hennep Zaad

Hennep Zaad is afkomstig van Hennepplanten in China.
De gepelde zaden zitten vol met omega 3 en 6 vetzuren, hoogwaardige eiwitten, een hoog gehalte vitamine E en talloze mineralen. Gezondheidsvoordelen: Gunstige werking bij huidaandoeningen, goede spijsvertering en goed voor hart- en bloedvaten.

Maca Wortel

Maca Wortel

De Maca plant groeit in het Peruaanse Andes gebergte. De wortel van deze zeldzame plant heeft een geneeskrachtige werking door haat unieke samenstelling van aminozuren, sterolen en mineralen. Steeds meer sporters gebruiken dit als vervanging van synthetische steroïden. Gezondheidsvoordelen: Verhoging spiermassa, vermindering menstruatieklachten, herstel hormonale onbalans en bevordering van een gezonde, jeugdige huid.

Moringablad

Moringa Blad

De Moringa boom groeit in landen als Ghana, India en de Filipijnen. Het blad van deze boom is rijk aan antioxidanten en bioflavonen, wat beiden een onstekingremmende werking heeft op de mens. Moringa Blad is het hoofdingrediënt in onze vitaminepillen, omdat deze de meeste vitamine, mineralen en goede vetzuren bevat van alle superfoods. Een greep uit de voedingswaarden: Vitamine A, B1-B11, D, K. Mineralen: Calcium, Magnesium, IJzer, Fosfor, Koper, Zink, Mangaa, Molybdeen, Chroom.

Quinoa plant

Quinoa

De Quinoa plant komt van nature voor in Zuid-Amerika en is al jaren populair in Nederland. De plant bevat de twee krachtige bioactieve stoffen ‘quercetine en kaempferol’ die belangrijke onstekingsremmende werking hebben. Quinoa bevat ook alle essentiële aminozuren die we nodig hebben om eiwitten aan te maken. 
Gezondheidsvoordelen: Anti-depressieve werking, verbetering van de stofwisseling en een antivirale en ontstekkende werking.

Spirulina plant

Spirulina Plant

Spirulina is een blauw-groene alg uit Mexico en verschillende Afrikaanse landen die boordevol proteïnen zit. Met een eiwit-gehalte van bijna 70% en proteïnen als ‘phycocyanine’ en ‘allophycocyanine’, is Spirulina een bron aan anti-oxidanten. Spirulina bevat de natuurlijke vitamine A, B1-11, C, E en K, die door het lichaam gemakkelijk worden opgenomen.
Gezondheidsvoordelen: Stimuleert het immuunsysteem.

Tarwegras 2

Tarwe Gras

Tarwe Gras gedijt in zowel warme als koude klimaten en wordt wereldwijd (vooral in sapvorm) geconsumeerd. Deze superfood bevat bijzonder veel voedingswaarden en anti-oxidanten. In 100 gram Tarwe Gras zitten evenveel voedingswaarden als in 2,3 kilo Hollandse groente.
Gezondheidsvoordelen: Stimuleert de bloedaanmaak, verlaagt de bloedsuikerspiegel en werkt onstekingsremmend.

BEKIJK DE PRODUCTEN